selitev strojev
in opreme

Izposojamo transportne vozičke različnih velikosti  in hidravlično opremo.

Transportni vozički se največkrat uporabljajo pri premestitvah strojev in njihovih komponent.

S klikom na ikono .pdf si poglejte našo kolekcijo transportnih vozičkov

Z veseljem poskrbimo tudi za selitev vaših strojev in opreme. Namesto vas to opravi naša strokovno usposobljena ekipa in tako poskrbi za celostno rešitev vašega problema.

Nudimo celovito ponudbo storitev selitve in namestitve razne strojne opreme. Ukvarjamo se z vnosom, iznosom obdelovalnih strojev ali drugih naprav, strojno tehnološke opreme, kogeneracij, kotlov in druge opreme.

Premike (selitve) bremen izvaja izkušena delovna skupina s pomočjo uporabe posebnih transportnih naprav – vozičkov, hidravlične opreme, druge dvižne opreme ter avtodvigal in dvigal, s katerimi tovor premeščamo ali ga transportiramo v ali iz objekta.

Na željo stranke, pri selitvi strojne opreme, organiziramo tudi ostala potrebna gradbena ali ključavničarska dela. Tako se lahko delo opravi strokovno in kakovostno,  ter se zaključi v celoti.

Skupaj z vami bomo pregledali breme selitve in prostore in našli najbolj optimalno rešitev. S tovornim vozilom bomo opravili prevoz, z avtodvigalom naklad in razklad, s transportnimi vozički in hidravliko pa bomo poskrbeli za postavitev opreme na želeno mesto.

Imamo izkušnje pri postavitvi zahtevnih proizvodnih linij, selitvah cele proizvodnje na novo lokacijo ter demontažah  in montažah težkih strojev vse do 80t.

Pri premestitvi tovorov vam nudimo celovito rešitev

  • svetovanje in ogled na terenu
  • storitve z avtodvigali
  • izposojo hidravlične opreme ter transportnih vozičkov
  • organiziranje transporta in/ali izrednih prevozov
Imate vprašanja?

vas zanIMa več...

Kontaktirajte nas, saj vam na ta način lahko pomagamo rešiti vaše težave in vam z našo profesionalno ekipo pomagati.